Wednesday, February 25, 2009

Mio SPeeDY....

aku ponteng kuliah oral surgery... ye.. aku sgt malas nk bangkit dr tido pagi tadi... malas yg teramat sangat... sangat rugi.. sbb drg dollah yg masuk ajar.. aku sgt suke bila dosen ni masuk sbb ap yg dier ajar mmg masuk satu2 dlm otak aku ni.. ye la, aku ni jenis yg mls studi.. so, aku akn tumpu perhatian sepenuhnya pd lecture, spy ak xyah nk sudy "bagai nk mati"... sbb tu la ak bengang dgn org yg buat bising time kuliah... ak x leh nk fokus...

ak mmg ad mslh dgn lecture n lab forensic ni... ye, aku amat berterima kasih pd dosen2 n staf2 pengajar yg sanggup luang masa ajar kitorg, walaupun ni bukan subjek bagian diorg.... tp aku bengang, diorg x tepat waktu... sampai balik lewat tadi.... ayyooooo.. aku sgt bosan n boring... bljr2 dlm waktu tghari smpai petang ni biasenya x masuk lam kepala otak aku...

on d way balik plak.. eksiden dgn motor plak... aish.. agak cuak gak ah aku... hehehe.. ye ah, sbb ak yg bwk moto... alah... tayar moto depan aku terlanggar dgn tayar belakang moto org lain... nasib baik xde pape.. alhamdulillah..... --> na dh bengang dgn aku...
ak x lah salah 100% dlm hal ni.. kete kt dpn tu yg berhenti mengejut.. so ak pn berenti mengejut gak ah.. cume x habis berenti.. pastu.. lu pikir lah sndiri ape yg jadi lpas tu...



ak bace blog kwn ak ni... ak bengang dgn entry die yg hari ni... ye.. ak ad sdkt trase... tp, mangkuk ni kn ingat gak,, diri tu pn bukan baik sngt... cermin diri tu sket.. mmg lah anda x prasan, tp org lain prasan engko tu camne....


pepe hal pn.... gomennasai!!! sgl yg buruk datg dari aku... dan yg baik tu dr ALlah s.w.t..

2 comments:

wordlesslive said...

ye mmg mu xbersalah 100% pun... xdela aku bengang dgn mu sgt pun...

aku check entry blog aku, tetiba aku rse mangkok tu adlh aku.. hahaha~~ sorry ar klu mu terasa...
aku xperfect n xsemua org perfect...

hehehe....neway, thanks..=)

NurulSyahidah said...

ermm..
wateva...
no komen!


Make your own Countdown Clocks